Webshop

Laat je klanten eenvoudig online bestellen met een vindbare webwinkel.

Home  /  Webshop

Een professionele webshop

Voor De ideale verkoop van jouw producten

Wil je snel en voordelig een webshop laten maken? Ons websitepakket CMS is gemakkelijk om te zetten naar een professionele webshop. Bezoekers kunnen betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of Credit Card. 

Veel bezoekers shoppen tegenwoordig met hun smartphone of tablet. Daarom maken wij jouw webshop helemaal geschikt voor elk apparaat, en dat bezorgt je webshop weer een hogere positie in de Google Zoekresultaten

Bij veel bedrijven stopt de samenwerking met de webshop bouwer na het online plaatsen van de webshop. Bij Websitepakket geloven we in een langdurige samenwerking. Wij adviseren je graag over de juiste marketing strategie voor jouw webshop. 


Conversie verhoging kan ook met jouw webshop

Op basis van jarenlange ervaring gaan onze experts voor jou kijken waar kansen liggen en tackelen we problemen met bijvoorbeeld after sales. Dit is een handige manier om herhaalaankopen te genereren en loyale klanten te creëren! Denk verder ook aan kassakoopjes, aanbiedingen, cadeaubonnen en bijverkoop.

Zodra we dit hebben gedaan is het tijd om ervoor te zorgen dat je webshop zo hoog mogelijk in de in de zoekresultaten blijft staan. De concurrentie zit natuurlijk niet stil en elke andere webshop wil zo hoog mogelijk staan in de zoekmachines. Hiervoor bieden wij ons uitgebreide SEO traject aan.

Professionele webshop laten bouwen? Vraag snel je offerte aan!