Werkwijze

Onze werkwijze
Oriëntatiefase

De inventarisatie: We bespreken de reden van de nieuwe website en wat je wilt bereiken.  Welke wensen zijn er qua vormgeving en functionaliteit. We maken afspraken over het aanleveren van de benodigde materialen.

Ontwerpfase

Onze vormgever gaat jouw nieuwe website ontwerpen op basis van een bewezen structuur. Het ontwerp is geschikt voor zowel gebruik op desktop computer als op een tablet of de mobiele telefoon.

Bouwfase

Wij gaan het vormgegeven ontwerp technisch realiseren op het intelligente platform Bo Creator DXP. Zodra wij de website gereed hebben zullen wij deze aan je presenteren.

Contentfase

Je krijgt van ons een workshop hoe je zelf de website kan voorzien van sprekende inhoud en gemakkelijk zelf kan onderhouden. Tijdens deze fase staan wij paraat voor hulp en ondersteuning bij het vullen van de website.

Heb je bijvoorbeeld moeite met het schrijven van teksten of het maken van foto's? Geen probleem, wij werken samen met verschillende tekstschrijvers en fotografen en samen kunnen wij jou hierbij ontzorgen.

Test- en opleveringsfase

Voordat de website wordt gelanceerd, zullen wij deze uitgebreid testen. De website wordt functioneel en technisch getest en de content getoetst op uitlijning en gebruiksvriendelijkheid.

 
diamant

Laat je website voor je werken en groei!

Wij houden van samenwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons deskundige team, hebben wij alle kennis in huis om jouw website voor je te kunnen laten werken en jouw bedrijf te kunnen laten groeien als een groeidiamant.

Je website is natuurlijk nooit klaar en blijft in ontwikkeling. Daarom blijven wij ook na de ontwikkeling van de website jouw partner op het gebied van online communicatie.

Ons team van online experts staat altijd voor je klaar bij het onderhouden én uitbreiden van je website!

Shine bright like a diamond

Zet nu de eerste stap naar jouw nieuwe website!

Vrijblijvende offerte aanvragen
 
Button