Home  /  Werkwijze

Werkwijze

Over onze werkwijze zijn wij helder en duidelijk. Zodat jij weet wat je van ons kunt verwachten. Nadat je de offerte hebt goedgekeurd, staan wij te popelen om met je website aan de slag te gaan! Maar daarvoor hebben wij eerst nog wel wat informatie van jou nodig. Je ontvangt van ons dan ook een overzicht met aanleverspecificaties, waarin vermeld staat wat wij van je nodig hebben om te kunnen starten en hierin kun je ook je specifieke wensen aangeven. Een goed begin is immers het halve werk! Nadat al het benodigde materiaal is aangeleverd, zoals teksten, foto's en andere informatie, zijn wij klaar voor de start.

Zodra wij de website gereed hebben zullen wij deze aan je presenteren en krijg je gelijk een Bo Creator DXP workshop waarin je zelf ervaart hoe gemakkelijk het is om je website te kunnen onderhouden.

Na de workshop krijg je de inloggegevens en kun je aan de slag. Kan je website online? Dan testen wij deze eerst nog uitvoerig en zetten wij hem voor jou online.

Servicegericht

Door onze jarenlange ervaring, weten wij dat het soms heel lastig is om al het materiaal te verzamelen en aan te leveren. Heb je bijvoorbeeld moeite met het schrijven van teksten of het maken van foto's? Geen probleem, wij werken samen met verschillende tekstschrijvers en fotografen en samen kunnen wij jou hierbij ontzorgen, zodat jij tijd overhoudt om te doen waar jij goed in bent!

Ook nadat je website online staat kunnen wij je helpen met je online marketing activiteiten, zoals sociale media en e-mailmarketing. Kom je er bij het onderhouden van je website niet helemaal uit? Wij blijven voor je klaar staan!

Laten we kennismaken!

Ontdek de mogelijkheden en laat je adviseren. Wij spreken je graag!

Je hoort van ons binnen 1 werkdag!

circle circle circle
 
Button